Press trip - polští novináři

Ve spolupráci s Vinařským fondem jsme ve dnech 26.4-30.4.2011 připravili Press Tour 5 polských novinářů, píšících o víně, po moravských vinařstvích. Cílem cesty je propagace Moravy a moravského vinařství na polském trhu . Za tímto účelem přijedou, mezi jinými, šéfredaktor z největšího polského časopisu píšícího o víně „Magazyn wino“ , redaktoři z TV „Kuchnia“, zabývající se propagaci vína a jídla, bloger renomovaného a respektovaného vinného blogu Vinisfera a další .

Chceme těmto lidem zorganizovat setkání s vinaři na jejich vinařstvích, návštěvu Salonu vín, a vybraných míst spojených s moravským vínařstvím.

Výsledkem cesty by měl být velký článek o cestě za moravským vínem w Magazynu wino, reportáže a články v ostatních mediích, s odkazy na navštívená místa a vinařství.

Tyto informace mají dále rozšířit povědomí o moravském vinařství na polském, dynamicky se rozvíjejícím trhu. Předpokládáme, že novináři každý den navštíví 4-5 vinařství, kde se seznámí s jeho historii, současností i výhledy do budoucna, ochutnají vybraná vína, pohovoří s hostitelem, podívají se do výroby a dostanou další důležité informace.

Obracíme se na Vás, pokud Vás naše nabídka zaujala a chcete se této akce účastnit, abyste nás kontaktovali a registrovali se na mail: info@winozmoraw.pl .

Očekáváme, že vinař přijme novináře, připraví degustaci vybraných vzorků vín, zodpoví na položené otázky, umožní pořízení fotodokumentace, předá propagační materiály .

S organizací akce jsou spojené náklady na dopravu, ubytování a pobyt novinářů. Nemalou část nákladů pokrývá Vinařský fond.

Zájemci o návštěvu a propagaci svého vinařství, kteří se přihlásí, se budou na organizaci a na zajištění návštěvy podílet částkou 2000 Kč bez DPH a to formou umístění reklamy a odkazu na vinaře na webu www.winozmoraw.pl, kde také bude umístěn článek o návštěvě polských novinářů a propagace navštíveného vinařství.

Všechny tyto aktivity a informace mají za cíl informovat potencionální zákazníky v Polsku o možnostech moravského vinařství .

Pokud Vás naše nabídka zaujala neváhejte a přihlaste se co nejdříve termín závěrky přihlášek je 15.04.2011.
V případě, že potřebujete dodatečné informace volejte 608 741 110 – p. Kmoníček nebo 608 700 099 – p. Gluza.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína