Angličtina pro vinaře - nabídka vzdělávacího programu

Dovolujeme si vás oslovit s nabídkou naprosto nového konceptu vzdělávání pod názvem „Angličtina ve vinařství“ s cílem propagace a podpory českých a moravských vín a vinařství. S rostoucím přílivem obchodních příležitostí ze zahraničí se zvyšují také jazykové a komunikační nároky na vinaře a majitele vinoték. My tuto potřebu ze strany zahraničních zákazníků vnímáme.

„Angličtina ve vinařství“ je kurz určený především pro majitele vinných sklepů a vinoték, oddělení marketingu a prodeje ve vinařských společnostech. Kurz je zaměřený na jazykové a komunikační schopnosti v oblasti zákaznických služeb a prodeje. Na konci dne budou mít studenti možnost prezentovat vzorek vína z vlastní produkce.

Kurz bude vyučován rodilým mluvčím, takže se od účastníků očekává minimálně znalost na úrovni Intermediate – schopen komunikovat a rozumět v anglickém jazyce. V příloze zasíláme nabídku s detaily o kurzu, o jehož uskutečnění a termínech vás budeme průběžně informovat. Prosíme o vyplnění přiložené přihlášky nejpozději do 29.4.2011.

Zahraniční turisté přirozeně očekávají, že jejich hostitelé budou ovládat angličtinu. Věříme, že tento specifický kurz přispěje k lepší komunikaci a rozšíření vašich obchodních aktivit a propagaci českých a moravských vín do zahraničí.

S přátelským pozdravem

JUDr. Pavlína Megová
MKM - Jazyková škola, Překladatelská agentura
Kontaktní osoba: Zuzana Komárková
tel.: 542 213 104
mobil: 603 527 312

Soubory ke stažení

Přihláška (doc)
doc, 100864
Nabídka - angličtina ve vinařství (pdf)
pdf, 167220
Doprovodný dopis (pdf)
pdf, 181806

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína