RŮŽOVÉ.CZ - nabídka záklopek a visaček

Vážený vinaři, v rámci aktivní podpory moravských a českých vín připravil Vinařský fond opět pro letošní rok úspěšný projekt pro podporu prodeje našich vín na tuzemském trhu. Jedná se o projekt na podporu růžových vín z Moravy a z Čech s názvem „RŮŽOVÉ.CZ“. V souvislosti s realizací tohoto projektu plánuje nyní Vinařský fond, tak jako v minulém roce distribuci speciální edice záklopek a visaček na růžová vína. Touto cestou bychom Vám proto rádi nabídli možnost jejich objednávky a využití na lahve Vašich růžových vín.

Visačky, stejně jako záklopky jsou označeny logem RŮŽOVÉ.CZ. Záklopky jsou ve dvojím provedení - růžovém a transparentním – rozměr je 30x60 mm. Ceny prozatím nejsou přesně stanoveny a jejich cena je závislá na poštu předběžně objednaných kusů. Předpokládaná cena je stejná jako loni, tj. 0,70 Kč za kus (vč.DPH) v případě záklopek a 1,- Kč (vč.DPH) v případě visaček. Pokud máte o uvedené výrobky zájem, obraťte se prosím na Vinařský fond, uveďte také počet kusů jednotlivých výrobků a jejich barevné provedení.

Pro zajištění dostatečného množství materiálů a stanovení konkrétní ceny, zašlete prosím své předběžné objednávky do 28.3.2011 včetně na mail info@vinarskyfond.cz.
Visačky a záklopky budou k vyzvednutí v Národním vinařském centru ve Valticích – o tom Vás budeme následně informovat.

V případě jakýkoliv dotazů se obraťte na Ing. Nikol Ročkovou, rockova@vinarskyfond.cz.

Dále Vás chceme informovat, že stejně jako v předchozích dvou letech proběhne 1. května v Praze, v prostorách Villy Richter a Svatováclavské vinice Svátek růžových vín, kterého budete mít možnost se účastnit. Bližší informace včetně přihlášky zašleme prostřednictvím mailingu Svazu vinařů a Národního vinařského centra v nejbližší době.

S pozdravem za Vinařský fond

Pavel Večeřa
Vinařský fond
Žerotínovo nám. 3/5
601 82 Brno

{fotogalerie foto_aktuality_2035}

Soubory ke stažení

Dopis vinařům
doc, 40448

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína