Seminář - HACCP, dotace pro vinaře a požadavky SRS

Institut pro Regionální Spolupráci OAK Hodonín, OAK Břeclav, Národní vinařské centrum, o.p.s. a Svaz vinařů České republiky, o.s. si Vás dovolují pozvat na seminář financovaný z prostředků Státního zemědělského intervenčního fondu projektu „Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k dlouhodobé prosperitě potravinářského podniku“.

Ve čtvrtek 7. dubna 2011 v čase 8:30 – 14:30 hod. proběhne v Národním vinařském centru seminář na téma "HACCP - systém bezpečnosti a kvality potravin, dotace pro vinaře a požadavky Státní rostlinolékařské správy".

Náplní semináře jsou praktické informace, jak efektivně aplikovat systém kritických kontrolních bodů, legislativní požadavky, nové znění požadavků pro certifikaci HACCP dle revize 2010, propagace potravin formou marketingových značek. Dále se účastníci seznámí s aktuálními dotačními možnostmi z evropských i národních zdrojů a povinnostmi vůči Státní rostlinolékařské správě.
Přednáší:
- odbornice na danou problematiku Ing. Aneta Bubeníčková z oboru Chemie a technologie potravin, vlastnící certifikát interních auditorů systému řízení jakosti dle standartu ISO a certifikát systému kritických bodů (HACCP)
- Ing. Milena Musilová, interní auditorka, zajišťující školení hygienického minima, zpracovávání systému HACCP a identifikace CCP v oboru Hygiena potravin a potravinářských podniků
- Ing. Pavel Šmarda - akreditovaný poradce Ministerstva zemědělství, specialista v problematice dotací v zemědělství a potravinářství a ve vybraných oblastech Cross-Compliance.
Účastníci získají aktuální informace o trendech v zemědělství a potravinářském průmyslu. Každý účastník obdrží na semináři vzdělávací materiály v písemné podobě a v podobě CD a navíc získá osvědčení o absolvování kurzu.

Účast na semináři je bezplatná. Prosíme Vás vzhledem k omezené kapacitě o včasné a závazné potvrzení Vaší účasti na e-mail ksica@irs-eu.com. Do předmětu napište, prosím, „Seminář Valtice 7.4.2011“. V případě dotazů volejte na tel. 731 603 843. Registrujte se, prosím, nejpozději 7 dní před konanou akcí, abychom Vám mohli zajistit propagační materiály. V případě omezených časových možností můžete za sebe vyslat svého zástupce. Zaregistrovat se můžete ihned !!!

Soubory ke stažení

Pozvánka
pdf, 310225

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína