Veletrhy G+H a VINEX se letos uskuteční jako jednodenní obchodní fórum

Alternativou veletrhů G+H a VINEX se pro rok 2011 stane obchodní akce VINEX&HORECA FORUM 2011. Bude se jednat o jednodenní prezentaci, která je připravována ve spolupráci s Vinařským fondem ČR a Asociací hotelů a restaurací ČR.

VINEX&HORECA FORUM se na brněnském výstavišti bude konat ve středu 2. 3. 2011. Ve vizuálně oddělených částech pavilonu A2 dostanou možnost nabídnout svá vína na platformě unifikovaných prezentačních míst tuzemští i zahraniční vinaři. Součástí této expozice bude i pódium pro doprovodný program a degustační zóna.
Proběhne také tradiční vyhlášení výsledků mezinárodní soutěže vín Grand Prix VINEX 2011. Odborná veřejnost bude mít možnost posoudit oceněné vzorky vín v expozici GP VINEX.

Dále VINEX&HORECA FORUM umožní představení produktů pro zájemce z řad majitelů a provozovatelů hotelů a restaurací, F&B manažerů a sommelierů. Pro prezentaci technologií, potravin či nápojů lze také využít jednoduché expozice malého rozsahu. Na tyto prezentace bude navazovat projekt Asociace hotelů a restaurací ČR, který zviditelňuje tradiční českou a moravskou kuchyni ve spojení s vínem za účasti renomovaných kuchařů.

VINEX&HORECA FORUM je určeno výhradně odborným návštěvníkům. Jejich odhadovaný počet bude 700 až 1200 registrovaných osob. Vzhledem ke struktuře zvaných osob jsme přesvědčeni o obchodním přínosu pro všechny zúčastněné. Věříme, že tento nízkonákladový formát akce bude přínosný a umožní vystavovatelům i pořadatelům se co nejlépe připravit k účasti na Mezinárodních veletrzích SALIMA, MBK, INTECO, VINEX a EMBAX 2012, které se uskuteční 28. 2. - 2. 3. 2012.

Přihlášky (viz příloha) a dotazy směřujte na manažera projektu p. Dušana Pelikána - dpelikan@bvv.cz, tel. 724 128 458.
Termín uzávěrky přihlášek: 28. 1. 2011

!!! Počet míst k prezentaci je omezen kapacitou pavilonu !!!



Upozornění pro vinařské společnosti

Celkové náklady na prezentační místo pro vinaře jsou 6.000 Kč (bez DPH). Náklady ve výši 3.000 Kč (bez DPH), tj. 50% celkových nákladů za prezentační místo pro vinaře proplatí vinařům Vinařský fond v případě, že vinař požádá dle vyhlášky č. 97/2006 Sb. do 15. 2. 2011 o podporu Vinařský fond (úhrada 50% nákladů na pronájem plochy - viz www.vinarskyfond.cz - Podpory).


Dále upozorňujeme na prodloužení lhůty pro přihlášení vín do soutěže Grand Prix Vinex. Pokud máte zájem o účast v soutěži, můžete vína registrovat do 28. 1. 2011 včetně. Současně je svoz vzorků do prodloužen do pondělí 31. 1. 2011 do 9:00 hod. Pro přihlášení vín pokračujte v registračním centru vín na stránkách Národního vinařského centra.

Soubory ke stažení

Přihláška
pdf, 110712

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína