Hrajte o pět kartonů vína z certifikovaného vinařství Vladimír Tetur

Vážení příznivci vinařské turistiky a milovníci vína z Moravy a vína z Čech,
Národní vinařské centrum, o.p.s. pro Vás připravilo společně s certifikovanými zařízeními vinařské turistiky měsíčně se opakující soutěž o ceny.

Na měsíc prosinec Vám vinařství Vladimír Tetur připravilo 5 otázek týkajících se tohoto významného vinařství velkopavlovické podoblasti. Když odpovíte správně na všechny otázky, zařadíme Vás do slosování. Cenou bude tentokrát karton vína z vinařství Vladimír Tetur pro pět vylosovaných šťastlivců..





Soutěžte ihned na následujícím odkaze:
*** „Chci si zahrát o karton vína certifikovaného vinařství Vladimír Tetur“ ***

Vinařství Vladimír Tetur

Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale i svými víny. Přestože patříme k větším vinařstvím, stále se snažíme zastávat filozofii menších rodinných podniků tj. osobní přístup, vstřícnost a otevřenost.
Naše vína pod značkou VLADIMÍR TETUR se dostávají na trh v lahvích od roku 1993 a snažili jsme se vybudovat značku, která bude na trhu dobře zavedená a která nás bude dobře prezentovat.
Zákazníci, milovníci vína, odborníci či turisté pokud budete mít zájem, přijďte se podívat na moderní vinařství a seznámit se s výrobou vína. Uvidíte špičkové zařízení na výrobu červených a bílých vín, reprezentační místnost, degustační zónu, ležení vín v nerezových tancích, speciální místnost pro ležení červených vín ve velkoobjemových sudech (5000l) od renomovaného francouzského bednářství Seguin Moreau nebo sudy typu barrique pd firmy Nadalie, Francoas Fehrer a Seguin Moreau. Prostory pro zrání červených vín jsou proskleny s automaticky udržovanou teplotou a vlhkostí vzduchu.
Firma Vinařství Vladimír Tetur obdělává 12 hektarů vlastních vinic, ale převážnou část hroznů pro výrobu vína nakupuje od stálých dodavatelů výhradně z Velkých Bílovic.
Zpracováváme 12 bílých a 11 červených odrůd révy vinné v mnoha kvalitativních skupinách. Naše značka Vladimír Tetur je často spojována s výrobou aromatických odrůd Irsai Oliver a Muškát moravský.
Sklepmistrem je majitel firmy Vladimír Tetur a zaměstnává 4 pracovníky. Pracují zde i rodinní příslušníci.
Pod značkou Vinařství Vladimír Tetur jsou produkována v originální lahvi jakostní a přívlastková vína včetně vín barrique. Za vše hovoří jejich mnohá ocenění (zlaté a stříbrné medaile), která získala na Valtických vinných trzích, Grand Prix Vinex, Weinparade v Poysdorfu, Muvina v Prešově, ve slovinské Ljubljani, v Rakousku, v Kanadě, Izraeli, Londýně aj.

Veškeré další informace naleznete na webu www.vinarstvivladimirtetur.cz

Sponzorem příštího měsíce je certifikovaná vinotéka VINAŘSKÉ CENTRUM MIKULOV

Přejeme příjemnou zábavu a hodně štěstí při losování cen.

Národní vinařské centrum, o.p.s.

Jelikož se počet správných odpovědí vyšplhal na rekordní číslo 214 rozhodlo se Národní vinařské centrum rozšířit počet výherců na čtyři z nichž dva vyhrají avizovanou vstupenku pro dvě osoby, jeden knihu Víno na zdraví a jeden Sommelierskou mini sadu. Štastnými výherci měsíce listopadu se stávají:

Gorný K., Český Těšín (VIP vstupenka do Salonu vín ČR pro dvě osoby)
Lánský M., Králův Dvůr (VIP vstupenka do Salonu vín ČR pro dvě osoby)
Morkus J., Praha 5 (kniha Víno na zdraví)
Mateřánka P., Karviná (Sommelierská mini sada)

Výhercům gratulujeme a přejeme příjemné vinařské veselé Vánoce.

{fotogalerie foto_aktuality_1955}

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína