Nabídka vinařům - průzkum spol. NIELSEN pro rok 2010

Vážení vinaři, v rámci rozpočtové kapitoly Průzkum trhu uzavřel v loňském roce Vinařský fond smlouvu se společností Nielsen o nákupu dat o prodeji vín v prodejnách 400+ v ČR (tj. na prodejních místech o ploše 400m2 a více).

Vinaři, kteří projevili zájem o daný průzkum, pak na základě trojstranné smlouvy se společností Nielsen a Fondem obdrželi na CD data za příslušná čtvrtletí.

Na základě rozhodnutí Rady Fondu byla se společností Nielsen uzavřena smlouva i pro rok 2010. Nabízíme proto možnost tento průzkum trhu získat vinařům, kteří platí odvody Vinařskému fondu a v minulosti tuto nabídku nevyužili. Data pro vinaře jsou zdarma s tím, že jsou jen pro jejich vlastní potřebu a nesmí je šířit dále. Pokud máte zájem o uvedený průzkum, kontaktujte nás prosím na vecera@vinarskyfond.cz, a to nejpozději do 30. dubna. Na tento mail a telefon 541652479 směřujte i případné dotazy.

Pro vinaře, kteří průzkum odebírali v loňském roce, budou smlouvy připraveny automaticky - o jejich vyhotovení vás budeme informovat (není tedy nutné se k odběru opět přihlašovat).

Za Vinařský fond
Pavel Večeřa

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína