Projekt na podporu našich růžových vín – „ Růžové.CZ“

Vážení vinaři, v rámci aktivní podpory moravských a českých vín připravil Vinařský fond opět pro letošní rok úspěšný projekt pro podporu prodeje našich vín na tuzemském trhu, jedná se o projekt na podporu růžových vín z Moravy a z Čech s názvem „Růžové.CZ“.

Stejně jako v případě Svatomartinských vín je i značka „Růžové.CZ“ nedílnou součástí propagace domácího vinařství a je zastřešená národní značkou „Vína z Moravy, vína z Čech“. Jako taková bude samozřejmě spojená s celou řadou zajímavých aktivit a s rozsáhlou komunikační kampaní.

Projekt „Růžové.CZ“ vznikl na základě vzrůstající obliby růžových vín a vychází ze samotné podstaty těchto vín, která jsou lehká, svěží a díky tomu ideální ke konzumaci zejména v letním období, ke kterému se také tento projekt vztahuje.

Široké veřejnosti se značka „Růžové.CZ“ poprvé oficiálně představila v roce 2009. I v letošním roce, 1. – 2. května 2010 budou mít milovníci růžových vín příležitost ochutnat to nejlepší z domácí produkce (třeba právě Vaší) například při „Svátku růžových vín“ v prostorách Richterovy vily v Praze a přilehlé Svatováclavské vinici.

Součástí komunikačních aktivit budou speciální akce spojené právě s růžovými víny. O výše uvedené akci a dalších aktivitách budete v nejbližší době podrobněji informováni.

V souvislosti s realizací projektu „Růžové.CZ“ zahajuje nyní Vinařský fond, tak jako v minulém roce, distribuci speciální edice záklopek a visaček na růžová vína. Visačky jsou z jedné strany opatřeny vizuálem a logem Růžové.cz, na druhé straně jsou umístěny nové recepty s růžovými víny. Záklopky jsou označeny logem Růžové.cz, totožně jako v minulém roce. Záklopky jsou ve dvojím provedení - růžovém a transparentním – rozměr je 30x60 mm. Ceny prozatím nejsou přesně stanoveny, neboť jejich cena je odvislá na počtu předběžně objednaných kusů. Předpokládaná cena je 0,70 Kč za kus (vč.DPH) v případě záklopek a 1,- Kč (vč.DPH) v případě visaček. Pokud máte o uvedené výrobky zájem, obraťte se prosím na Vinařský fond, uveďte také počet kusů jednotlivých výrobků a v případě kapslí jejich barevné provedení.

Pro zajištění dostatečného množství materiálů a stanovení konkrétní ceny, zašlete prosím své předběžné objednávky do 18.3.2010 na adresu Vinařský fond ČR, Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno nebo na mail info@vinarskyfond.cz.

S pozdravem

Ing. Jaroslav Machovec
ředitel
Vinařský fond
Žerotínovo nám. 3/5
601 82 Brno

{fotogalerie foto_aktuality_1713}

Soubory ke stažení

Informační dopis pro vinaře (doc)
doc, 29184

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína