Nabídka prezentační účasti vinařů na slavnostním večeru českého filmu – Udělení ČESKÝCH LVŮ

Vážení vinaři, vinařský fond letos využil nabídky agentury VAC Vachler Art Company pořadatele 16. ročníku výročních filmových cen ČESKÝ LEV ke spolupráci a partnerství při slavnostním večeru akce ČESKÝ LEV, který se bude konat v sobotu 7.března 2009 v prostorách Lucerny v Praze. Byla dohodnuta spolupráce formou prezentace českých a moravských vín přímo při tomto večeru a následném slavnostním rautu, kde se očekává návštěva cca 2000 lidí.

Vinařský fond bude organizovat prezentaci vín a zajistí přípravu, sklo, prezentační stoly, obsluhu těchto prezentačních míst a veškeré další technické podmínky pro průběh vlastní prezentace.

Jelikož je zde prostor pro přímou prezentaci jednotlivých vinařských společností nabízíme Vám spoluúčast na tomto večeru formou Vaší přímé prezentace.

Podmínkou spolupráce je poskytnutí 40 lahví vašich vín.

Dále je potřebná prezentace vašich vín přímo zástupcem vaší společnosti.


Jelikož prostor pro naši prezentaci je velikostně omezen je zde prostor pro osm vinařských společností. Kritériem pro účast na této bezesporu velmi prestižní akci je tedy včasná reakce jednotlivých zájemců.

Svůj zájem o účast nám prosím sdělte nejpozději do pátku 13.2 na níže uvedený kontakt.. Zájemci poté obdrží podrobné informace k celé akci.


Další informace poskytne :

Vinařský fond
Žerotínovo nám. 3/5
601 82 Brno

Kontaktní osoba: Ing. Jaroslav Machovec
Tel. 541652 478
Mobil: 606 645 470
e-mail:info@vinarskyfond.cz

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína