Nabídka účasti na kurzu - určeno pro vinaře či majitele a zaměstnance restaurací a vinoték.
TERMÍN 18.9.2008 JIŽ PLNĚ OBSAZEN !!!.
Svět vína je velmi krásný, ale také velmi obsáhlý a rozmanitý. Mít alespoň základní orientaci ve víně patří dnes k základnímu společenskému bontonu a mít znalosti v tomto oboru znamená určitou společenskou prestiž. Lidé, kteří pijí víno o něm mají namnoze velmi dobré znalosti a stejný přehled požadují i od toho, kdo jim víno prodává ve vinotéce či podává v restauraci.
K profesionálnímu číšníkovi podávajícímu zákazníkovi víno, sommeliérovi, patří nejen dokonalé umění servírování vína či doporučení vína k pokrmu (Viz více kurs Praktická škola sommeliera), ale také péče o víno před jeho podáváním a očekávanou samozřejmostí je také schopnost vína rozeznávat a nenabídnout zákazníkovi víno vadné.
Termíny a místo školení:
Jednodenní pilotní kurz proběhne v těchto třech termínech:
• 15. 5. 2008, 8.00 – 16.30 hod. TERMÍN JIŽ OBSAZEN !!!
• 29. 5. 2008, 8.00 – 16.30 hod. TERMÍN JIŽ OBSAZEN !!!
• 18. 9. 2008, 8.00 – 16.30 hod.
O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.
Přílohy:
Vinařské novinky do schránky