Uzel Víno ze Slovácka? Nejlepší sexuální droga

Slovácké noviny - týdeník, 15.2.2008

Sexuologický kongres, to je název akce, kterou letos už podruhé uspořádá Střední odborná škola Uherský Brod.

Se svými přednáškami do města zavítá také známý sexuolog Radim Uzel (na snímku). Ten má podle svých slov oblast Slovácka i s ní spojenou slivovici a víno moc rád.

'Do Uherského Brodu se moc těším, v Hradišti jsem byl už nesčetněkrát. Slivovicí rozhodně nepohrdnu a víno ze Slovácka mám moc rád. Je dobré nejen na potenci, je to nejlepší sexuální droga,' poznamenal s úsměvem Uzel. Ten bude v Brodě od 27. do 29. března přednášet učitelům, psychologům, výchovným poradcům nebo lékařům.

'Akci pořádáme už podruhé, před dvěma lety se setkala s velkým ohlasem. Na programu bude sexuální výchova, prevence sexuálně přenosných chorob, téma antikoncepce a další přednášky z oboru sociálně patogických jevů,' uvedla výchovná poradkyně Bohumila Jurčíková, která se přednášky už zúčastnila a své poznatky studentům předala například při školním pobytu na horách.

Přednášek se mohou zúčastnit také studenti. V Uherském Brodě se o ně zajímají nejvíce studentky čtvrtého ročníku oboru sociální péče. 'Na přednáškách jsme si samozřejmě nenechaly ujít pana doktora Uzla. Líbily se nám však také příspěvky našich studentů ohledně antikoncepce,' uvedla Andrea Mikulcová, Vendula Kryštofová a Helena Petrželová z brodské střední odborné školy.


TEREZA BIČANOVÁ

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína