Oenoforum – Czech International Wine Competition 2019 – výzva k účasti

Vážení vinaři, navazujeme na úspěšný loňský ročník prestižní soutěže Oenoforum – Czech International Wine Competition a opět vás zveme k účasti na dalším, již třináctém ročníku, této výjimečné a historické události. Soutěž se koná 20. - 21. června 2019, Multifunkční centrum zámku Lednice, Česká republika. Termín přihlášení - prodlouženo do 1.6.2019

Oenoforum - Czech International Wine Competition je největší světovou soutěží vín pod patronátem OIV - Mezinárodní organizace pro víno a vinohradnictví se sídlem v Paříži, na území České republiky. Organizátorem a pořadatelem soutěže je Svaz vinařů České republiky ve spolupráci s Unií enologů České republiky, Vinařským fondem České republiky a Národním vinařským centrem. Oenoforum se pořádá za podpory Jihomoravského kraje.

Soutěž je otevřena všem výrobcům i prodejcům vín. Odrůdy Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon a roční vína budou navíc oceněna v samostatné kategorii zvláštní cenou. Statut soutěže zasíláme v příloze.

Vzorky je možné přihlásit do 1. 6. 2019 (prodlouženo) prostřednictvím elektronické přihlášky na www.oenoforum.cz nebo www.elwis.cz.

Platba na základě námi zaslané faktury. Připomínáme, že přihlášením 4 vzorků do soutěže, máte možnost přihlásit další 2 bez jakéhokoliv poplatku.

Soutěž OENOFORUM 2019 je vyjmenovanou soutěží na podporu úhrady části účastnického poplatku z projektů u Vinařského fondu.

Sběrná místa:
BS vinařské potřeby, Velké Bílovice, CZ
Víno Matyšák, Pezinok, SK


Nenechte si ujít příležitost účastnit se jediné světové soutěže vín na území České republiky.

Těšíme se na další spolupráci!

Ing. Martin Půček
Svaz vinařů ČR
+420 606 743 231, martin.pucek@svcr.cz

 

Soubory ke stažení

Statut (pdf)
pdf, 3017781

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína