Jarovín Rosé 2020 a Král vín - šumivá a perlivá vína - informace pro vinaře

Vážení vinaři, Organizační team KRÁL VÍN České republiky připomíná, že se blíží posunutý termín hodnocení českých a moravských růžových vín v Národní soutěži JAROVÍN ROSÉ 2020 a také termín Jarní části hodnocení KRÁL VÍN České republiky 2020 pro kategorie perlivá a šumivá vína.

Vzorky do obou soutěží můžete hlásit právě teď pomocí systému ELWIS: http://www.elwis.cz/cs/jarovin-rose-2020 a http://www.elwis.cz/cs/kral-vin-ceske-republiky-2020-sumiva-a-perliva-vina-15-rocnik

POZOR – růžové „bubliny“ patří do obou soutěží – je potřeba je přihlásit dvakrát, ovšem vzorky budete odevzdávat jen jednou – je to dvojí šance na medaili!

Uzávěrka přihlášek je 4. 5.

Odevzdání vzorků: 7. května, Velké Pavlovice - Tovární 509/3.
Hodnocení: 15. května, Ekocentrum Trkmanka, Velké Pavlovice.
Vyhlášení: 28. srpna, 12:30, Znojemské divadlo.

 Ihned po hodnocení budou zveřejněny výsledky a vína komunikována v on line prostředí. V červnu poté pořadatelé objedou ČR s prezentacemi – Dny v růžovém, které budou mít v letošním roce upravenou formu tak, aby se „vešly“ do nařízení vlády a dalších orgánů.

Neváhejte a hlaste svá vína. V letošním podivném roce nabyla marketingová komunikace zcela nového významu a důležitosti.

 Účast v obou soutěžích podporuje Vinařský fond.

 Chcete vědět, kdo bude vaše vína hodnotit? Podívejte se sem: http://jarovin.cz/hodnotitele-jarovin-rose-2020/

 

Se srdečným pozdravem

 

Branko Černý, MBA

608 13 10 13

www.kralvin.cz

www.vinnysklep.cz

www.jarovin.cz

 

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína