Svaz vinařů České republiky přichází s novinkou!

Na jaro roku 2021 si Svaz vinařů České republiky přichystal nový on-line pořad VINARSKYOBZOR.PODCAST s moravskými a českými vinaři, vinohradníky, osobnostmi a odborníky, o vinařské práci a životě s vínem od A do Ž.

Tibor Nyitray

Pořad má formu audiovideo podcastu. V něm budou pravidelnými hosty Martina Chlada moravští a čeští vinaři od těch nejmenších až po ty největší. Vždy s fokusem na předání odborných informací, výměnu vinařských i životních zkušeností a se zaměřením na jejich plány či nápady. Občasným zpestřením budou díly, jejichž hostem je významná osobnost v oblasti umění, sportu nebo například vědy, samozřejmě vždy v intencích vinařské tématiky. V neposlední řadě se mezi hosty podcastu zařadí i experti z řad odborných firem, kde diskuse navíc pojedná o jejich příspěvku k vinařskému oboru, službách, produktech, inovacích a novinkách.

Podcast Tibor

První díl: Vinarskyobzor.podcast / díl # 1 Tibor Nyitray

V prvním díle podcastu, tedy na jeho startu, se představil Tibor Nyitray, prezident Svazu vinařů ČR a hovořil o aktuálních vinařských tématech.

Podcast je primárně určen pro vinaře, vinohradníky, zahrádkáře, vinařské nadšence a fanoušky. Společně s magazínem Vinařský obzor a Vinařským věstníkem vytváří ucelenou informační platformu pro odborníky.

Další díl!

V druhém díle, který je naplánovaný na 27. 4. 2021 se můžete těšit na rozhovor s Ing. Zbyňkem Žiškou, enologem roku 2020 na téma „blendování“.

Více info na webu, Facebooku, Instagramu a Youtube Svazu vinařů ČR.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína