Apel na aktualizaci údajů v profilu na webu Vína z Moravy, vína z Čech

Datum 11. 11. letos připadá na sobotu, kdy je pro většinu e-shopů nemožné doručit zákazníkům objednaná vína. V letošním roce proto rada Vinařského fondu povolila online prodej (e-shop atp.) Svatomartinských vín koncovému spotřebiteli už od čtvrtka 9. 11., ovšem s doručením nejdříve v pátek 10. 11. a upozorněním, že Svatomartinské víno je určeno ke konzumaci až od soboty 11. 11.

Vinaři

Na webu Vína z Moravy, vína z Čech se nachází největší databáze moravských a českých vinařů, kde je součástí profilů jednotlivých vinařů a vinařských firem mj. také informace, zda daný subjekt vyrábí Svatomartinská vína a zda má e-shop.

Vzhledem k výše uvedené úpravě podmínek prodeje Svatomartinských vín proto doporučujeme aktualizovat tyto informace v rámci profilu. Pokud bude tato možnost v profilu uvedena, bude také automaticky promítnuta ve speciální stránce na webu věnované letošním Svatomartinským vínům, na kterou bude cílit také letošní kampaň, a to v sekci E-shopy s nabídkou Svatomartinských vín.

Návod na aktualizaci údajů:
  1. Na webu Vína z Moravy, vína z Čech v sekci Naši vinaři si vyhledejte a otevřete svůj profil - https://www.vinazmoravyvinazcech.cz/cs/vinari
  2. Pod uvedenými informacemi ve vašem profilu, na konci, vpravo, je „Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu? Upravit tento vinařský subjekt“
web

3. Po kliknutí se otevře editační formulář, kde je potřeba v bloku „Vyráběná/nabízená vína“ v „Kategorie“ vybrat Svatomartinské víno

web

4. Dále v bloku E-shop zatrhnout „Možnost nákupu v e-shopu“

web

5. Pak stačí ve spodní části formuláře už jen vyplnit „Údaje o zadavateli údajů“ a odeslat. Po potvrzení správcem webu se změny promítnou do profilu.

web

Stejným způsobem lze provést různé další změny a aktualizace na profilech.

Pokud by Vám to z jakéhokoliv důvodu nešlo, obraťte se prosím na Jiřího Bažanta na e-mailu j.bazant@omnimedia.cz nebo tel: 606282673.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína