Magazín NVC přichází s dalšími díly

V každém díle se dozvíte, na čem zrovna zaměstnanci NVC pracují, co se připravuje a na co se tak z rukou NVC můžete těšit.
Devátý až dvanáctý díl Magazínu NVC k dispozici níže.

Devátý díl si můžete pustit tady.
Květen byl nabitý událostmi. Dáša Fialová vám poví o incomingu z Kanady, o jedinečné masterclass s Frankem Smuldersem a pozve vás na masterclass o naturálních vínech se speciálním hostem.

Desátý díl si můžete pustit tady.
Hlavním tématem je tentokrát rekapitulace jubilejního 30. ročníku mezinárodní soutěže vín Grand Prix Vinex. Dáša Fialová vás stručně provede od hodnocení až po závěrečný galavečer. Představíme vám také novou doplňkovou kolekci, kterou sestavil manažer Salonu vín Petr Gondáš se svým týmem. Vína už nyní naleznete v expozici na valtickém zámku a na našem e-shopu.

Jedenáctý díl si můžete pustit tady.
ozvíte se, jak proběhlo Oenoforum 2023 a co zajímavého se probíralo na regionálních workshopech s národní sommelierkou. Dáša Fialová vám také představí novou aplikaci Salonu vín, kterou si již brzy budete moci stáhnout na Android a iOS!

Dvanáctý díl si můžete pustit tady.
Nový díl magazínu, tentokrát v trochu jiném formátu. Klára Kollárová nám poví, jaké změny letos proběhly v rámci hodnocení Národní soutěže vín a jaké úspěchy sklízela česká vína v Londýně. S Dášou Fialovou se také dozvíte, jak pokračuje zapojení České republiky do projektu Víno zodpovědně a na co se v rámci něj můžete již brzy těšit. A jelikož je letní turistika stále v plném proudu, máme radost, že za poslední dva měsíce se nám podařilo udělit hned 10 nových certifikací služeb vinařské turistiky.

Další díly sledujte na našem YouTube kanálu nebo také na facebookovém profilu NVC a Salonu vín.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám líbi, případné náměty prosím posílejte na dagmar.fialova@vinarskecentrum.cz

Magazín pro vás připravujeme s podporou Vinařského fondu

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína