Novým ředitelem Vinařského fondu bude Zbyněk Vičar

Červnové zasedání Rady Vinařského fondu formálně uzavřelo výběrové řízení na pozici ředitele, v němž zvítězil a ředitelem se stane Mgr. Zbyněk Vičar. Do funkce nastoupí 1. srpna.

Vinařský fond Logo

Mgr. Zbyněk Vičar nastupuje do funkce ředitele Vinařského fondu z pozice vedoucího Odboru tiskových věcí a marketingu Jihomoravského kraje. S marketingem a komunikací má řadu dalších zkušeností i ze své předchozí činnosti, kdy spolupracoval jak s renomovanými obchodními značkami, tak s reklamními agenturami. Vinařskou erudici získal během svého působení v redakci Vinařského obzoru Svazu vinařů ČR a v průběhu spolupráce na marketingových aktivitách řady vinařských společností.

Mgr. Zbyněk Vičar ve funkci nahrazuje Ing. Jaroslava Machovce, který stál v čele Vinařského fondu od jeho zřízení v roce 2002 a provedl ho cestou od podpor výsadby nových vinic před vstupem České republiky do Evropské unie, přes jeho transformaci do marketingové instituce až do jeho současné podoby. Ing. Jaroslav Machovec se k 31. červenci vzdal funkce a odchází do důchodu.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína