Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2023 bylo zahájeno

Již po desáté mohou milovníci vína zvolit nejoblíbenější TOP vinařský cíl ze stejnojmenného online bedekru, který spravuje Vinařský Institut.

Hlasovat lze na www.topvinarskycil.cz až do 30. září 2023.

Vyhraje i letos některé z menších vinařství? Nebo cíl, který není přímo mezi vinicemi? Každý hlas může rozhodnout, výsledky jsou každý rok těsné. Věříme, že stejně jako v loňském roce bude mnoho lidí zůstávat přes léto v tuzemsku a počet hlasů bude opět vysoký.

Také letos je otevřena speciální kategorie, ve které se mezi sebou utkají držitelé titulu TOP vinařský cíl CHAMPION o ocenění CHAMPION roku 2023. Do hlasování se tak vrací vítězové z minulých ročníků a vyslyšeli jsme tak hlasy jejich fanoušků. Výsledky budou oznámeny na počátku října.

Navíc každý, kdo udělí hlas svému favoritovi, může získat zajímavé ceny od partnerů projektu.

TOP vinařský cíl je on-line bedekr zajímavých míst, která svým návštěvníkům nabízejí snoubení vína a zážitku. Mohou to být vinařství, sklepní uličky, vinotéky, vinařské penziony nebo třeba restaurace, kde profesionálně pracují s vínem. Průvodce v současnosti zahrnuje více než 230 cílů rozesetých po celé České republice doslova od Beskyd po Sokolov a od Šumavy po Krkonoše, a postupně se obměňuje. Bedekr píše tým jedenácti odborných garantů, jehož členy jsou novináři, sommelieři či odborník na vinařskou architekturu, a to vždy na základě osobní zkušenosti s daným místem. Přímo v terénu poznáte TOP vinařský cíl podle samolepky s logem.


Kontakt

Ing. Petr Psotka
ředitel Vinařského Institutu
602 734 885
psotka@vinarskyinstitut.cz

 

Soubory ke stažení

tz
docx, 15393

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína