NABÍDKA ÚČASTI ČESKÝCH FIREM NA PRESTIŽNÍM MEZINÁRODNÍM VELETRHU IGW 2023 - nabídka pro vinaře

Ministerstvo zemědělství zve české firmy k účasti na společné expozici na prestižním mezinárodním veletrhu INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE 2023, který se uskuteční ve dnech 20. - 29. 1. 2023 v Berlíně, Německu.

S cílem podpořit české firmy v zemědělství a potravinářství na evropském i světovém trhu připravuje Ministerstvo zemědělství národní expozici umístěnou v hale 11.2. na výstavišti Messe Berlin. 

Firmy ve společné expozici budou moci kromě vlastního info pultu a vitríny využít i společné zázemí a budou zařazeny v Průvodci expozicí (propagační katalog firem).

Účast firem na tomto veletrhu je podporována v rámci dotačního podprogramu 9.H.Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí (částečná úhrada pronájmu výstavní plochy, úhrada registračního poplatku) dle podmínek, jež budou upravovat „Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2023“ – viz informace v Příloze 3 a na webových stránkách eagri.cz v Proexportním okénku zde.

Stavba expozice včetně technického zabezpečení je plně v režii Ministerstva zemědělství, firmy si objednají vlastní plochu o velikosti 3 m2.

Přihlášku k účasti ve společné expozici Ministerstva zemědělství na veletrhu IGW 2023 je nutno zaslat nejpozději do 30. 10. 2022 na e-mail emerich.vacek@mze.cz (viz. Příloha 1 a 2).

Veškeré informace budou současně zveřejněny na www.eagri.cz.

Upozornění!

V případě velkého zájmu je konečný výběr účastníků ponechán na Ministerstvu zemědělství.

Veškeré další informace naleznete v souborech ke stažení.

Soubory ke stažení

Informace o veletrhu
doc, 52224
Přihláška k účasti
doc, 39424
Postup při podávání žádosti o dotaci
doc, 44032

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína