Vinoforum Pardubice 2022 - informace pro vinaře

Vážení vinaři, 31. ročník prestižní mezinárodní soutěžní přehlídky vín „VINOFORUM“ navazuje na konkurzy, které se konají díky zakladatelům, slovinského ministra zemědělství Jože Protnera a slovenského profesora enologie Prof. Ing. Fedora Malíka, DrSc. Od r. 1991 se organizují v různých zemích středoevropského regionu. „VINOFORUM“ v minulosti opakovaně hostilo Slovinsko, Slovenská republika, Chorvatsko, Česká republika a Polsko.

„VINOFORUM“ si klade za cíl každoročně porovnávat kvalitu vín středoevropského regionu se zbytkem světa a dále šířit kulturu vína nejen v oblastech tradičně spjatých s jeho výrobou. 

Obracím se na Vás s nabídku účasti na mezinárodní soutěžní přehlídky vín „VINOFORUM Pardubice 2022“, která se bude pořádat v Pardubicích ve dnech 3. 11. – 4. 11. 2022.

> Soutěžní vzorky se přihlašují na webových stránkách Národního vinařského centra v systému
ELWIS (Electronic Wine System)

od 1.9. do 10.10. 2022.

Zde je ke stažení také statut soutěže.

Podmínky účasti, přihlášky, sběrná místa pro osobní nebo poštovní doručení vzorků vín, kategorie a soutěžní vzorky jsou uvedeny ve Statutu.

Vážení vinaři, věřím, že Vás tato nabídka osloví a účastníte se prestižní mezinárodní soutěžní přehlídky vín „VINOFORUM PARDUBICE 2022“.

Pokud by se některý z vašich enologů rád zúčastnil jako degustátor v komisi neváhejte nás kontaktovat na mailu či na uvedeném telefonu pro více informací.

Zdraví Vás a na Vaši účast se těší
 
Hoteliér rok 2004 Oldřich Bujnoch, ředitel soutěže
tel. 776 249 863

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína