Nezapomeňte se přihlásit do soutěže VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2022!

Vážené vinařky, vážení vinaři,

dejte o Vašem vinařství vědět, ukažte lidem, kdo je tady nejlepší, a využijte naplno mohutné publicity, která rozhýbe zájem o každé oceněné Vinařství roku. Všichni přece víme, že žádné zboží ani značka si nenajdou zákazníky, kteří o nich nevědí.

VR 2022 menší2

Jste jen pár kliknutí od příležitosti nepřehlédnutelně zazářit, ale také už jen dva týdny od odkladu této příležitosti minimálně o další rok. Jste dobří? Jste lepší než jen dobří? Máte na to? Pojďte do toho!

Termín, do kdy se lze přihlásit do letošního ročníku VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU se nezadržitelně blíží! Přihlašování končí už 11. září. Jsme si vědomi, že to i letos zasahuje do vrcholu sklizně, a tedy klíčové části našeho vinařského roku. Přesto budeme rádi, pokud najdete krátký prostor k vyplnění přihlášky. Tak málo stačí. Účastí vstoupíte nejen do události se zavedenou historií a celospolečenskou prestiží, ale podpoříte také praktické efekty, které soutěž přináší jak vašemu vinařství, tak celému našemu oboru.

Novinkou je letos zejména úprava hodnocení, které je nově rozděleno do 3 úrovní tak, aby bylo transparentnější. Z prvních dvou stupňů hodnocení ale už jako v předchozích ročnících vzejde devět finalistů, kteří se utkají o vítězství ve svých kategoriích a ocenění pro absolutního vítěze a držitele titulu VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2022. Více o úpravě hodnotící části se dozvíte ve videu.

Statut soutěže včetně kompletních informací naleznete na www.vinarstviroku.cz.

PŘIHLÁŠKA DO SOUTĚŽE

Pro rychlý kontakt, dotazy:

Lenka Křivánková, manažerka projektu

E-mail: lenka.krivankova@svcr.cz, tel.: 602 582 589

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína