KRÁL VÍN České republiky 2022

Vážení vinaři
KRÁL VÍN České republiky 2022 opět v akci. Pořadatelé se těší na vašich až 9 vzorků skvělých vín. Cena zůstává stejná, jako v loňském roce – 5 000 Kč bez DPH za vína i prezentaci v knize a na Královských koštech. Navíc vám polovinu uhradí Vinařský fond.

 

Svá vína můžete hlásit na https://www.elwis.cz/cs/kral-vin-ceske-republiky-2022-17-rocnik.

S nejlepšími 300 víny objede KRÁL VÍN České republiky na podzim celou Českou republiku prostřednictvím KRÁLOVSKÝCH KOŠTŮ a 15 nejlepších vín bude zařazeno do série řízených degustací TURNÉ KRÁLE VÍN.

Pokud chcete hlásit vína do KRÁLE VÍN letos poprvé, napište, prosím, obratem na branko@kralvin.cz a domluvíte si osobní návštěvu ve vašem vinařství. 

Soutěžíte nejen o slávu, uznání, diplomy a medaile, ale také o novou dvouzónovou vinotéku PHILCO PW 166 GD na 166 lahví.

I v letošním roce KRÁL VÍN České republiky pro vás pořádá veřejný mastertasting – výběr šampiona a na něj navazující slavnostní předání diplomů a pochopitelně také ochutnávku vín s velkým rautem. To vše 21. července od 16.00 hod v CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE. Na vaše četná přání pořadatelé přesunuli akci ze soboty na čtvrtek! Zadejte si, prosím, do diáře. Navíc pro vás v hotelu připravili skvělou slevu na ubytování – stačí při rezervaci na +420 211 131 139 uvést, že jste hosty REPREZENTAČNÍHO KOŠTU KRÁLE VÍN. Doporučujeme rezervovat co nejdříve. Ceny jsou v hotelu pro vás nastaveny takto: 1800 SGL, 2100 DBL a 50% sleva na parkovné.

Se srdečným pozdravem

Branko Černý, MBA
608 13 10 13
www.kralvin.cz
www.vinnysklep.cz
www.jarovin.cz

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína