Druhý duben? To na akci Ze sklepa do sklepa určitě budem!

Vaše oblíbená akce Ze sklepa do sklepa se po dvou letech vrací v plné parádě. Užijte si ji v sobotu 2. dubna přímo s mistry vinaři v jejich sklepech i pod širým nebem mezi nimi.

Od 11.00 do 19.00 hodin se otevře celkem 52 vinných sklepů, kde můžete ochutnat stovky skvělých vín všech barev, s přívlastky i bez. To vše v unikátním sklepním městečku v naší největší vinařské obci.

Pozor, i v den akce koupíte vstupenky pouze ONLINE pomocí našeho prodejního portálu. Trvá to minutku, je to jednoduché a zvládne to každý. Na akci se fyzicky nikde prodávat nebudou. Zatím je jich dost. Lidem bez platné vstupenky nenalejeme.

Elektronickou vstupenku předložíte u vinaře, kterého jste si vybrali při jejím nákupu a jehož jméno máte uvedené na vstupence. Po aktivaci dostanete v příslušném vinařství všechno, co potřebujete k příjemnému průběhu akce včetně kuponů na odběr vín. Utratit je můžete u libovolného vinaře.

Máte problémy s orientací? Nejste sami a my vás v tom nenecháme! Stáhněte si naši bezplatnou mobilní super apku, která vám pohyb ve sklepních uličkách hodně usnadní.

Vše, co potřebujete vědět o akci ZE SKLEPA DO SKLEPA, najdete na našem webu, a to včetně ubytování a kyvadlové autobusové dopravy s 9 zastávkami, která je zdarma.

Zajištěno je bohaté občerstvení.

Tak na brzkou viděnou a na zdraví.

Velkobílovičtí vinaři / www.velkobilovictivinari.cz

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína