Cool Climate Wine Awards 2021 - Informace pro vinaře

Vážená paní, vážený pane, rádi bychom Vás pozvali k účasti v soutěži Cool Climate Wine Awards 2021. Víno má mnoho tváří. Naše soutěž se zaměřuje speciálně na vína, která dosáhla dokonalosti v méně příznivých podmínkách chladnějších regionů.

V edici 2020 porota ocenila:

  • Hibernal Late Harvest 2018, templářské obchody Cejkovice - zlatá medaile
  • Hibernal Výběr z hroznů 2018, Vinarstvi U Kaplicky - zlatá medaile
  • 11 stříbrných medailí za další česká vína.

  Rádi bychom proto v soutěži přivítali další česká vinařství. 

Zúčastněte se Cool Climate Wine Awards 2021. Partnerem soutěže je Národní Vinařské Centrum ve Valticích. Vzorky proto nemusíte zasílat do zahraničí. Stačí je dovézt nebo poslat do Valtic, odkud je pro Vás na soutěž dopravíme.  

Při včasné registraci do 31. prosince 2020 můžete získat slevu 15%. Navíc – díky mimořádné dohodě s Národním vinařským centrem mají přihlašovatelé z České republiky další slevu -30%. Celkem tedy -45% sleva při registraci do 31. prosince 2020    

 Zaujalo Vás to? Zašlete nám své vzorky. Naše mezinárodní porota udělá vše pro to, aby pečlivě ohodnotila a ocenila všechna úžasná vína z chladných oblastí.

Více informací naleznete na stránce www.ccwineawards.com, v případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte na contact@ccwineawards.com

Doručení do Národního vinařského centra - Sobotní 1029 - Valtice - do 10. března 2020. Kartony výrazně označte "Cool Climate - Polsko"

Těšíme se na Vaše vína!

S úctou,

--

Marcelina Solińska

Wine Tasting Coordinator

 

Cool Climate Wine Awards

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína