Vyžaduje vaše profese více znalostí o víně, nebo jen toužíte poznat víno, pěstování jednotlivých odrůd, ale i třeba výrobu více podrobně? Během 9 dnů pod vedením těch nejlepších lektorů získáte teoretické i praktické sommelierské zkušenosti zakončené písemnou a praktickou zkouškou.
I. část nejstaršího a nejprestižnějšího kurzu tohoto typu v ČR. Dvoutýdenní kurz vedoucí k získání osvědčení "Sommelier", určený specializovaným pracovníkům gastronomie, vinoték a obchodníkům vinařských firem, ale i konzumentům, kteří chtějí být v tomto oboru vzdělaní.
Teoretická výuka je doplněna o exkurze do vinice či vinařských podniků, degustace, praktické ukázky servisu vín (56 hodin). Přednášejí odborníci na nejvyšší úrovni (Ing. Radek Sotolář, Ph.D, prof. Mojmír Baroň, Ph.D., Ing. Kamil Prokeš, Ph.D., Ing. Jiří Kopeček, Ing. Libor Nazarčuk, Ing. Petr Ptáček, prof. Josef Balík, Ph.D., Ing. Filip Lutzký).
Vinařské novinky do schránky