Jarní festival vína Němčičky

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Srdečně vás zveme do Němčiček na Jarní festival vína. Akce se koná v sobotu 30. března od 14.00 do 24.00 hod. v kulturním domě v Němčičkách.
  • Datum
    30. března 2024
  • Město
    Němčičky (okres Břeclav)
  • Popis místa
    Němčičky 74, kulturní dům

Kontakty

Další popis

Na co se můžete těšit? K ochutnání bude cca 300 druhů vín od místních i přespolních vinařů z Mikroregionu Modré Hory. Součástí akce bude pletení velikonoční pomlázky, které bude probíhat na nádvoří Kulturního domu. Abychom předešli brzkému ovínění máme pro vás připraveno bohaté občerstvení, ať už sýry s pečivem, výborný guláš nebo uzenou cigáru.Od 18.00 hod. pro vás bude k poslechu a tanci hrát cimbálová muzika.Cena na místě 500 Kč, v předprodeji 400 Kč viz: tickets.nfctron.com/event/vinari-nemcicky/jarni-festival-vina-2024?fbclid=IwAR0BGs0dWSuya2hAg6AUpXd8v9AyAMSsSDJg3YgIvkOpqcM4xQ3a0g3ylLA . V ceně je zahrnuta neomezená degustace, sklenička a katalog. Už se na Vás všichni moc těšíme, vidíme se při sklence výborného vína!
Dále zveme degustátory na hodnocení vín, které proběhne v neděli 24.3.2024 od 14.00 hod. v Kulturním domě v Němčičkách. Vína budou hodnocena stobodovým systémem. Jste srdečně zváni.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína