Víno z blízka v Otevřené zahradě s Bettinou Lobkowicz

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Nejen moravskými víny je člověk živ, což takhle ochutnat ta z Čech? Vína z břehů Labe do Otevřené zahrady v Brně přiveze Bettina Lobkowicz. Od 17.30 do 22.00 hod. vás čeká degustace, občerstvení i decentní živá hudba. Elegantní zážitek pro vás a vaše přátele.
  • Datum
    30. června 2022
  • Město
    Brno
  • Popis místa
    Otevřená zahrada, Údolní 33

Kontakty

Další popis

Nejen moravskými víny je člověk živ, což takhle ochutnat ta z Čech? Z jižních a západních břehů řeky Labe k nám do Brna přiveze vína Bettina Lobkowicz. Titulem princezna a duší rolník. Mluví 7 jazyky a má řidičák na traktor. Práce se podle ní má dělat zodpovědně a poctivě a tak přistupuje i k vínu.

A jaká jsou její vína? Ta bílá jsou svěží, reduktivní a lehčí s aromatikou květin a ovoce. Červená vína mají odrůdový charakter, dostatečnou barevnost a nízkou hladinu kyselin.

No, něco nám říká, že tento večer v Otevřené zahradě bude rozhodně unikátní. Od 17:30 do 22:00 naváže na řízenou degustaci ochutnávka volná, občerstvení zajistí Catering4you a vše doplní i živá hudba Tria43 s jazzovými tóny inspirovanými brazilskou sambou. Elegantní zážitek pro vás a vaše přátele. Neumíte si to představit? Přijďte a zažijte večer na vlastní kůži.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína