Den vinaře, kouzlo sommelierství

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Interaktivní odpoledne plné enologie, technologie výroby vína, servisu vína, senzorického hodnocení vín. Začátek kurzu: 14.30 hod. V ceně kurzu: večeře – tři chody včetně kombinace s víny, občerstvení (nealko, káva, čaj atd.), degustovaná vína, odborné tiskoviny. Cena kurzu: 2 990 Kč.
  • Datum
    11. březen 2022
  • Město
    Blatnička
  • Popis místa
    Sklep Víno Hruška

Kontakty

Další popis

Hlavní body kurzu: Klasifikace vína Oblasti a jejich Terroir Vinařský zákon Kategorizace vína dle zbytkových cukrů, tlaku atd. Technologie výroby Odrůdy moštové Typy sudů, vypalování a jejich alternativy Uzávěry vín a korky Nemoci a vady vína Sommelier a jeho inventář Servis vín Teplota pro servis vína a skladování, archivační graf Degustace, senzorické hodnocení Vína Moravy a Světa Hodnotící systém – 100 tabulka Profil aromatiky a profil mohutnosti vína Řazení vín k degustaci Aroma vína Slovník vinařských výrazů. Prohlídka sklepa, vinohradu

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína