Přeštický festival vína

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Třetí vydání Přeštického festivalu vína je tady! Letošní ročník oblíbené akce se uskuteční v sobotu 12. října na Masarykově náměstí v Přešticích. Festival je zaměřen na moravská a česká vína, na akci se představí výhradně domácí vinaři. Bude jich tradičně patnáct.
  • Datum
    12. října 2019
  • Město
    Přeštice
  • Popis místa
    Masarykovo náměstí

Kontakty

Další popis

Festival je zaměřen na moravská a česká vína, a proto se na akci představí výhradně domácí vinaři. Těch bude tradičně 15 a i letos se Vám budou snažit dokázat, že naše víno může směle konkurovat vínu ze zahraničí. Abyste se o tom přesvědčili, připravte své chuťové buňky na desítky pečlivě vybraných degustačních vzorků z různých vinařských podoblastí.

Součástí festivalu bude bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na vystoupení sommeliéra Jiřího Hudce, rozhovory s vinaři, soutěže a v neposlední řadě dobrou muziku. V odpoledních hodinách zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Michala Horsáka. V 18:00 začne společné vystoupení jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin The Beatles Revival CZ a legendy českého bigbítu Karla Kahovce. V 19:30 zakončí program dobřanská kapela Ponorka Band.

Vstupné na akci je zdarma. Víno bude možné degustovat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na akci za cenu 50 Kč.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína