Z ďůrky do ďůrky

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Přijeďte ochutnat atmosféru otevřených sklepů do Šakvic. Na tradiční sklep tu však jen těžko narazíte – těm našim se totiž říká ďůrky, a tak i celá akce dostala netradiční název „Z ďůrky do ďůrky“. Je to hlavně kvůli jejich velikostem, proto pozor na hlavu. :)
  • Datum
    3. června 2023
  • Město
    Šakvice
  • Popis místa
    sklepy místních vinařů

Kontakty

Další popis

Již sama velikost sklepů napovídá o komorní atmosféře akce. Všichni příchozí mají možnost podívat se přímo do sklípků, popovídat s místními malovinaři a nasát nezapomenutelnou atmosféru Šakvických otevřených sklepů. Počet otevřených ďůrek je vždy přes deset.

V Šakvicích není žádná sklepní ulička a sklípky jsou rozmístěny po celé obci. Řada z Vás bude proto jistě příjemně překvapena krásným prostředím obce, které si budete moci prohlédnout při přesunu ze sklepa do sklepa.

Doporučujeme si nenechat ujít zahájení ve 12:00 před místní sokolovnou. V průběhu celého odpoledne Vás bude provázes svým zpěvem mužácký sbor.

A to nejlepší na konec. Je pro Vás připravena zábava na place za místní sokolovnou s malým koštěm vína a cimbálovou muzikou. Vždy se zde sejdou všichni návštěvníci akce a také většina vinařů...

Těšíme se na Vás!

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína