Ze sklepa do sklepa 2023

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

V pořadí 16. ročník Ze sklepa do sklepa se bude konat v sobotu 1. dubna 2023 tradičně v největší vinařské obci České republiky – ve Velkých Bílovicích. Opět se pro vás otevře na 50 vinařských sklepů.
  • Datum
    1. dubna 2023
  • Město
    Velké Bílovice
  • Popis místa
    sklepní uličky

Kontakty

Další popis

Ze sklepa do sklepa je největší vinařská akce v ČR zaměřená na putování po sklepech a degustace v jednotlivých vinařstvích. Otevře 50 vinařských sklepů a nabídnou to nejlepší ze své úrody. Stovky vytříbených červených, bílých i růžových vín, s přívlastky i bez, vyznačující se vynikající chutí a vůní si lze vychutnat vždy jen jednou na této akci. Putování za skvělými víny po Velkých Bílovicích dokreslí neopakovatelná atmosféra největší vinařské obce, tóny tradiční cimbálové muziky, ale i dokonalá organizace.

Každý návštěvník akce Ze sklepa do sklepa obdrží již při svém vstupu sklínku, katalog zúčastněných vinařů na akci s mapou, kapsičku na krk s logem slípky a další nutné vybavení, bez kterého se nelze obejít. Samozřejmostí je volná degustace vín v padesáti sklepech, pro přemisťování mezi vinařskými oblastmi mohou návštěvníci využít zdarma pendlující autobusy. Ty budou mít i časovou návaznost na vlakové meziměstské spoje.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína