In vino Hostivice

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Tématem 9. ročníku festivalu bude jako každý rok vinný košt, kde se představí na dvě desítky renomovaných vinařství z českých měst, Moravy i ze zahraničí. Degustace bude spojena s gastronomickou exkurzí a chybět nebude ani zábava s dobrou muzikou. Těšíme se na vás v Hostivici!
  • Datum
    11. srpna 2023 - 12. srpna 2023
  • Město
    Hostivice
  • Popis místa
    Husovo náměstí

Kontakty

Další popis

In vino Hostivice 2023: Festival, který stojí za návštěvu
Vážení přátelé a příznivci dobrého vína, gastronomie a kvalitní muziky, přijďte za námi v dobré náladě v pátek 11. 8. a v sobotu 12. 8. 2023 na Husovo náměstí v Hostivici, které přivítá 9. ročník festivalu In vino Hostivice 2023.
Ač se vám to může zdát býti trochu předčasné, pracujeme již na dalším, v pořadí již 9. ročníku hostivických slavností vína In vino Hostivice, který již nyní začíná nabývat konkrétních obrysů. Stejně jako v předešlých letech tématem 9. ročníku festivalu bude vinný košt, kde se představí na dvě desítky renomovaných vinařství z českých měst, Moravy i ze zahraničí. Degustace vína bude tradičně spojena s gastronomickou exkurzí, u níž nebude chybět ani ochutnávka různých druhů delikates domácí výroby i z ciziny.
Rok, co rok ochutnávky vína doprovází bohatý doprovodný kulturní program. I v roce 2023 se tak můžete těšit na dva dny hvězdné hudební produkce, která tradičně odstartuje v pátek v odpoledních hodinách, chybět nebudou ani zajímavé aktivity pro děti po oba dny trvání akce, a rozmanitá nabídka chutných pokrmů, které lahodí nejen vínu.
„Věříme, že naše snaha splní očekávání a návštěvníci festivalu si odnesou gastronomický a kulturní zážitek, jako tomu bylo v minulých letech. Každý ročník je pro nás velkou výzvou a doufáme, že pestrou programovou nabídkou uspokojíme lidi napříč generacemi,“ říká Jan Černý, ředitel MKSH a pořadatel akce.
Ochutnávejte, bavte se s dobrou muzikou, zazpívejte si, zatancujete a dopřejte si něco dobrého na zub. Nám bude odměnou, že nás opět po roce navštívíte.
9. ročník In vino Hostivice se koná v termínu od 11. do 12. srpna 2023. Další informace jsou k dispozici na www.invinohostivice.cz.
Těšíme se na Vás!
MKSH, organizátor akce

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína